Tramp o De Niru: On je osoba niske inteligencije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp o De Niru: On je osoba niske inteligencije

Američki predsednik Donald Tramp reagovao je na izvinjenje američkog glumca Roberta De Nira kanadskom premijeru zbog nesuglasica na samitu G7, izjavivši da je čuveni glumac verovatno bio pijan kada je držao govor i nazvao ga "čovekom niske inteligencije s obzirom na brojne udarce koje je dobio u glavu često glumeći boksera u filmovima".

"Robert De Niro, čovek sa veoma niskom inteligencijom, suviše puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je primio udarac u glavu glumeći boksere u filmovima. Gledao sam ga sinoć i iskreno sam poverovao da se napio. Pretpostavljam da on nije upoznat da je ekonomija u SAD bolja nego ikad, sa najvećim procentom zaposlenosti i brojnim kompanijama koje se vraćaju u zemlju. Probudi se", napisao je Tramp na svom Tviteru.

De Niro se pre dva dana izvinio kanadskom narodu i premijeru Džastinu Trudou zbog "idiotskog ponašanja predsednika njegove zemlje", misleći na uvođenje američkih carina na čelik i aluminijum iz Evrope i Kanade.

Nakon što je dobio podršku i ovacije publike, De Niro je i opsovao Trampa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.