Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2024, 21:59

Tramp nema novca za platiti punu kauciju

NJUJORK - Bivši američki predsjednik Donald Tramp ne može platiti punu kauciju iz presude za prevaru teške 454.2 miliona dolara i predlaže polog od 100 miliona dolara pod prijetnjom prisilne naplate, rekli su njegovi advokati.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

TRAMP U VELIKOM PROBLEMU Nema da plati kauciju, a kamata svakog dana raste za 112.000 dolara: "Ovo će biti nepopravljiva šteta"

Izvor: Blic, 28.Feb.2024

Bivši američki predsednik Donald Tramp nije u mogućnosti da položi punu kauciju zbog osude za prevaru od 454,2 miliona dolara i predlaže garanciju od 100 miliona dolara pod pretnjom oduzimanja, rekli su u sredu njegovi advokati.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.