Tramp i Putin sastaju se u palati s pogledom na more

Izvor: B92, 14.Jul.2018, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp i Putin sastaju se u palati s pogledom na more

Beograd -- Američki i ruski lider, Donald Tramp i Vladimir Putin, sastaće se u jednoj od finskih predsedničkih rezidencija, u palati s pogledom na Baltičko more.

U toj palati ranije su se sretali predsednici tih zemalja, saopštili su zvaničnici Finske, a preneli svetski mediji.

Kabinet finskog predsednika Sauli Ninista objavio je da se Tramp i Putin sastaju u predsedničkoj rezidenciji iz 19. veka do koje se "može dobaciti kamenom" iz strogog centra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Helsinkija.

Tramp i američka prva dama Melanija sastaće se u ponedeljak na doručku sa Predsednikom Finske Ninistom i njegovom suprugom Jenni Haukio.

Saopšteno je da će Ninisto imati bilateralni sastanak i sa Vladimirom Putinom. U istoj predsedničkoj rezidenciji u Helsinkiju 1990. godine sastali su se i tadašnji predsednici Amerike i Sovjetskog Saveza Džordž Buš stariji i Mihail Gorbačov.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.