Tramp guvernerima: Preduzmite oštrije mere ili će vas pregaziti

Izvor: RTS, 01.Jun.2020, 18:58

Tramp guvernerima: Preduzmite oštrije mere ili će vas pregaziti

Američki predsednik Donald Tramp poručio je u guvernerima više američkih država u kojima besne nemiri zbog ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda da preduzmu oštrije mere ili će "federalna vlada preuzeti stvar u svoje ruke".
Tramp je rekao guvernerima da policija mora da prati i uhvati sve izgrednike. "Moraju da budu kažnjeni sa deset godina zatvora kako se ovo više ne bi dešavalo, dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Tramp.

Prema navodima Si-Bi-Esa, predsednik SAD nije birao reči.
"Morate da dominirate, jer u suprotnom samo gubite vreme. Pregaziće vas, izgledaćete kao gomila kretena", istakao je Tramp.
Tramp je pohvalio reagovanje snaga bezbednosti u Vašingtonu ocenivši da je "situacija bila pod kontrolom i dodao da će biti pod još višim stepenom kontrole".
Angažovaćemo hiljade ljudi, zaključio je Tramp.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.