Tramp: Svet se promenio za godinu dana

Izvor: B92, 24.Sep.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Svet se promenio za godinu dana

Njujork -- Američki predsednik Donald Tramp kaže da se svet za ovo vreme promenio.

On je to izjavio godinu dana pošto je u Ujedinjenim nacijama najoštrije kritikovao severnokorejskog lidera Kim Džong Una nazvavši ga "raketašem u samoubilačkoj misiji".

"Svet je bio drugačiji. Bilo je to opasno vreme. Prošlo je godinu dana, vreme se mnogo promenilo", rekao je Tramp, pre svega misleći na Kim Džong Una.

On je dodao da državni sekretar Majk Pompeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priprema drugi sastanak Trampa i Kima "vrlo skoro", prenosi AP.

Tramp će danas u Ujedinjenim nacijama razgovarati sa južnokorejskim predsednikom Mun Džae inom, koji će mu preneti ličnu poruku Kim Džong Una nakon sastanka dve Koreje prošle nedelje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.