Tramp: Spreman sam 100 odsto da govorim pod zakletvom

Izvor: Blic, 10.Jun.2017, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Spreman sam 100 odsto da govorim pod zakletvom

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je 100 odsto spreman da govori pod zakletvom o svojim razgovorima sa bivšim šefom FBI Džejmsom Komijem.

Tramp je juče u Beloj kući negirao da je zatražio lojalnost od Komija i odbacivanje istrage o bivšem savetniku za nacionalnu bezbednost Majklu Flinu, preneo je BBC.

Džejms Komi je potvrdio mnoge stvari koje sam ja rekao, ali pojedine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stvari koje je rekao jednostavno nisu istinite, poručio je Tramp.

U međuvremenu, panel Kongresa je zatražio snimke njihovih razgovora.

Komi je izjavio da ga je Tramp otpustio zbog istrage o kontaktima saradnika američkog predsednika sa ruskim zvaničnicima tokom predizborne kampanje.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tramp: Spreman sam sto odsto da govorim pod zakletvom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2017

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je sto odsto spreman da govori pod zakletvom o svojim razgovorima sa bivšim šefom FBI Džejmsom Komijem...Tramp je juče u Beloj kući negirao da je zatražio lojalnost od Komija i odbacivanje istrage o bivšem savetniku za nacionalnu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.