Tramp: Slažem se s Putinom, ali bila bi mu draža Hilari

Izvor: B92, 12.Jul.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Slažem se s Putinom, ali bila bi mu draža Hilari

Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da bi predsednik Rusije Vladimir Putin bio srećniji da je Hilari Klinton došla na mesto predsednika Amerike.

Kako je Tramp rekao, Hilari jer ona ne bi trošlila toliko novca na vojsku koliko on planira, dodavši da se on i Putin slažu "veoma, veoma dobro".

"Mislim da se slažemo veoma, veoma dobro. Mi smo neverovatno moćna nuklearna sila, a takvi su i oni. Nema smisla da nemamo neku vrstu odnosa", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Tramp u intervjuu za "Hrišćansku medijsku mrežu" CBN, prenosi Rojters.

Tramp je takođe rekao da je dug sastanak sa Putinom dobar znak i da pokazuje da dve države mogu da sarađuju po pitanjima u kojima imaju zajedničke interese kao što je primirje u Siriji.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Hilari Klinton,   Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.