Tramp: Optužnica protiv mene dodatno bi uništila Ameriku

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 22:59

Tramp: Optužnica protiv mene dodatno bi uništila Ameriku

Bivši američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da su njegovi advokati imali "produktivan sastanak" sa predstavnicima ministarstva pravde.

Tom prilikom on je rekao da bi podizanje optužnice protiv njega "dodatno uništilo" Sjedinjene Američke Države.

"Moji advokati su jutros imali produktivan sastanak sa ministarstvom pravde, detaljno im objasnivši da nisam uradio ništa loše, kao i da bi podizanje optužnice protiv mene samo dodatno uništilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << našu zemlju", napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži "Trut soušal".

On je dodao da tokom sastanka nije dato nikakvo upozorenje njegovom timu.

"Ne verujte lažnim vestima", poručio je Tramp, koji se bori za kandidaturu republikanaca na predsedničkim izborima u SAD 2024. godine.

Prethodno su američki mediji objavili da su se Trampovi advokati sastali sa predstavnicima ministarstva pravde i specijalnim istražiteljem Džekom Smitom, na dan kada se sastaje velika porota kako bi istražila pokušaje bivšeg predsednika da poništi poraz na predsedničkim izborima 2020. godine.

Američka televizija NBC objavila je da je Trampov tim obavešten da će protiv njega biti podignuta optužnica.

Tramp je 18. jula objavio da je primio pismo od Smita u kojem se navodi da je on meta njegove istrage, koja se odnosi na događaje koji su doveli do upada Trampovih pristalica u Kapitol 6. januara 2021. godine, prenosi Tanjug.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NISAM URADIO NIŠTA LOŠE" Tramp: "Podizanje optužnice protiv mene dodatno bi uništilo Ameriku"

Izvor: Blic, 28.Jul.2023, 00:42

Bivši američki predsednik Donald Tramp saopštio je danas da su njegovi advokati imali "produktivan sastanak" sa predstavnicima ministarstva pravde, dodavši da bi podizanje optužnice protiv njega "dodatno uništilo" Sjedinjene Američke Države.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.