Tramp: Kim i ja smo se zaljubili

Izvor: Beta, 30.Sep.2018, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Kim i ja smo se zaljubili

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da su se on i severnokorejski lider Kim Džong Un "zaljubili" i pohvalio "divna pisma" koja mu je Kim napisao.Govoreći juče svojim pristalicama u Zapadnoj Virdžiniji, Tramp je dodatno podigao nivo svojih odnosa s Kimom, kog želi da ubedi da se odrekne nuklearnog oružja."I tako smo se zaljubili, iako nije ništa konkretno. Pisao mi je lepa pisma, to su neverovatna pisma. Zaljubili smo se", naveo Tramp.Tramp je u ponedeljak, na marginama Generalne skupštine UN, hvalio Kimove kvalitete. Pre godinu dana je s istog mesta pretio "potpunim uništenjem" Severne Koreje."Predsednik Kim je zaista bio veoma otvoren i, iskreno, neverovatan", izjavio je predsednik SAD.Njih dvojica su se prvi put sreli u junu u Singapuru a trenutno se planira drugi samit.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Tramp: Kim i ja smo se zaljubili

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Sep.2018

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da su se on i severnokorejski lider Kim Džong Un "zaljubili" i pohvalio "divna pisma" koja mu je Kim napisao. Govoreći u subotu pred svojim pristalicama u Zapadnoj Virdžiniji, Tramp je dodatno podigao nivo svojih odnosa s Kimom, kog želi da ubedi da se...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.