Izvor: Blic, 17.Feb.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Evropa da primi svoje ISIS borce iz Sirije i da im SUDI

Američki predsednik Donald Tramp je saopštio da SAD traže od evropskih saveznika da "prime nazad više od 800" boraca Islamske države zarobljenih u Siriji i izvedu ih pred sud.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Sirija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp:Evropa da primi nazad zarobljene borce IS i da im sudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2019

Američki predsednik Donald Tramp je saopštio da SAD traže od evropskih saveznika da "prime nazad više od 800" boraca Islamske države zarobljenih u Siriji i izvedu ih pred sud..."Kalifat je spreman da padne", napisao je Tramp na Tviteru, preneo je Rojters..."Alternativa nije dobra pošto ćemo u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Primite nazad svojih 800 džihadista

Izvor: Danas, 17.Feb.2019

Predsednik SAD Donald Tramp je poručio Evropskoj uniji da mora da primi svojih 800 boraca iz redova Islamske države (Isis), koji su zarobljeni u Siriji uz podršku američkih snaga, i izvede ih pred sud. Članak Primite nazad svojih 800 džihadista se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.