Tramp: Došlo vreme za konstruktivnu saradnju sa Rusijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2017, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Došlo vreme za konstruktivnu saradnju sa Rusijom

Američki predsednik Donald Tramp objavio je danas na svom Tviteru da je sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Hamburgu razgovarao o brojnim pitanjima istakavši da je došlo vreme za konstruktivnu saradnju sa Rusijom.

"Dogovorili smo se o primirju u delovima Sirije koje će sačuvati živote. Vreme je da se krene napred u konstruktivnoj saradnji sa Rusijom!", napisao je Tramp.

Takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se osvrnuo i na pitanje mešanja Rusije u američke izbore o čemu je takođe razgovarao sa Putinom u Hamburgu.

"Snažno sam dva puta pritisnuo predsednika Putina o ruskom mešanju u naše izbore. On je to žestoko odbacio. Već sam rekao svoje mišljenje...", dodao je Tramp.

Tokom razgovora, kako je naveo, bilo je reči i o formiranju jedinice za sajber bezbednost koja bi se bavila zaštitom od hakerskih napada tokom izbora.

"Putin i ja smo razgovarali o formiranju neprobojne jedinice za sajber bezbednost tako da će hakovanje izbora i mnoge druge negativne stvari sada biti onemogućene", napisao je Tramp.

Takođe je rekao da o sankcijama Moskvi nije bilo reči na sastanku sa ruskim predsednikom.

"Ništa neće biti učinjeno dok se ne reše ukrajinski i sirijski problem", napisao je Tramp.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Twiter

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.