Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Dok ne bude zida, granicu sa Meksikom čuvaće vojska

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp rekao je danas da će iskoristiti vojne snage SAD da zaštiti južnu granicu Amerike sa Meksikom sve dok se na granici ne izgradi zid i uspostavi "odgovarajuća bezbjednost".

"To ćemo obaviti vojno. Sve dok ne budemo imali zid i odgovarajuću bezbjednost, granicu će čuvati vojska. To je veliki korak. Ne možemo da imamo ljude koji ulaze u našu zemlju ilegalno, nestaju i, usput, nikada ne izlaze pred sud", rekao je Tramp novinarima, prenosi Rojters.

On je rekao da je o tome razgovarao sa državnim sekretarom za
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Poslaćemo vojsku na granicu sa Meksikom

Izvor: VOA, 03.Apr.2018

Predsednik Donald Tramp izjavio je da će poslati američke vojne snage kako bi zaštitio južnu granicu sa Meksikom, sve dok se ne izgradi zd na granici i uspostavi potrebna bezbednost. Meksička vlada ponudila je izbeglički status kvalifikovanim članovima karavana migranata iz centralnoameričkih...

Nastavak na VOA...

Tramp: Dok ne bude zida, granicu s Meksikom čuvaće vojska

Izvor: B92, 03.Apr.2018

Vašington -- Vojne snage SAD će štiti južnu granicu Amerike sa Meksikom sve dok se na granici ne izgradi zid i uspostavi "odgovarajuća bezbednost"...To je izjavio američki predsednik Donald Tramp..."To ćemo obaviti vojno. Sve dok ne budemo imali zid i odgovarajuću bezbednost, granicu će čuvati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.