Tramp: A stanje u Gini i Nambiji...; Šapić: Ne kopiraj me

Izvor: Press, 21.Sep.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: A stanje u Gini i Nambiji...; Šapić: Ne kopiraj me

Tokom govora na ručku sa afričkim liderima, američki predsednik Donald Tramp je govorio o državi “Nambiji“.
Foto:B92.net
Kako navodi N1, Tramp je skrenuo pažnju na epidemiju ebole u Gani, koju je nazvao Gina, a pohvalio je zdravstveni sistem u “Nambiji“.
“Nambija je nepostojeća država, za koju smo prvi put čuli zahvaljujući tadašnjem članu Demokratske stranke, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << danas predsedniku Opštine Novi Beograd, Aleksandru Šapiću“, navodi se.
Šapić se oglasio na Tviteru i “uz svo poštovanje prema predsedniku Trampu i najmoćnijoj zemlji sveta“, zamolio ga da ga ne kopira.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Tramp pričao o Nambiji, svi zbunjeni

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2017

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp na ručku sa afričkim liderima više puta je pomenuo državu Nambiju, govoreći o njenom zdravstvenom sistemu, a jedini problem je što ta država ne postoji, piše portal "D hil"...Bijela kuća je kasnije pojasnila da je predsjednik SAD govorio o Namibiji,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.