TRAMP U ROBIJAŠKOM ODELU! Slike osvanule na društvenim mrežama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 07:37

TRAMP U ROBIJAŠKOM ODELU! Slike osvanule na društvenim mrežama (FOTO)

U širenju lažnih fotografija učestvovao je i Tramp koji se izjasnio da nije kriv po 34 tačke optužnice.

Donald Tramp koji gleda pravo u kameru odeven u crnu majicu, gleda sa strane ili koluta očima u zatvorskom odelu samo su neke od fotomontaža koje nakon njegovog jučerašnjeg saslušanja u Krivičnom sudu na Menhetnu kruže internetom.

Nekoliko navodnih policijskih fotografija koje prikazuju bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, snimljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle saslušanja u Njujorku, proširilo se društvenim mrežama uprkos tome što Tramp nije pozirao policijskim službenicima.

Donald Trump stuns in new mugshot 📸 pic.twitter.com/lQo2IAFzpj

— Rap Alert (@rapalert1O) April 4, 2023

Trampu su po dolasku u sud uzeli otiske prstiju, ali nisu ga fotografisali, otkriveno je iz policije za AP. Lažne fotografije, od kojih je za neke korišćena veštačka inteligencija, zavarale su mnoge korisnike društvenih mreža.

Sent to me by 45 himself. pic.twitter.com/56p7ljgXkl

— The Patriot Hammer (@patriot_hammer) April 4, 2023

Bivši američki predsednik je odlučio da zaradi na vlastitim lažnim fotografijama pa na njegovim zvaničnim stranicama možete kupiti majicu na kojoj je njegova „zatvorska fotografija“, preneo je Indeks.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.