Izvor: Blic, 17.Okt.2018, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp ima taktiku u SLUČAJU NESTALOG NOVINARA: Postoje četiri razloga zašto NE ŽELI SUKOB SA SAUDIJCIMA

Američki predsednik Donald Tramp je u slučaju Džamala Kašogija zauzeo sve moguće pozicije. U jednom trenutku snažno je osudio navodno ubistvo novinara u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu i pretio Rijadu sa "ozbiljnim posledicama". A onda je zaigrao na drugu kartu i pretvarao se da to nema nikakve veze sa rukovodstvom kraljevstva, već je delo "odmetnutog ubice".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tramp Turcima: Dajte snimke o Kašogiju ako uopšte postoje

Izvor: B92, 18.Okt.2018, 07:06

Vašington -- Američki predsednik Donald Tramp izjavio da SAD traže od Turske audio i video snimke vezane za nestalog saudijskog novinara Džamala Kašogija ako uopšte postoje...Istovremeno, Tramp je Saudijsku Arabiju nazvao važnim saveznikom, istakavši da je ta zemlja značajan kupac američkog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.