Supruga i sin Trampa se doselili u Belu kuću

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jun.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga i sin Trampa se doselili u Belu kuću

Prva dama SAD Melanija Tramp preselila se sa sinom Baronom u Belu kuću, gotovo pet meseci nakon što je Donald Tramp preuzeo funkciju predsednika.

"Radujem se uspomenama koje ćemo napraviti u našem novom domu! #Dan selidbe", napisala je supruga američkog predsednika Donalda Trampa sinoć na svom nalogu na Tviteru, po dolasku u Belu kuću.

Uz poruku je objavljena fotografija na kojoj se vidi pogled >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na spomenik Vašingtonu kroz prozor Crvene sobe u Beloj kući.

Portparolka prve dame Stafani Grišam potvrdila je da su se Malanija i Baron preselili u Vašington.

Melanija Tramp je sa 11-godišnjim sinom Baronom ostala da živi u penthausu u Tramp tornju u Njujorku, kako bi on završio školsku godinu. Tramp je to vreme živeo u Vašingtonu.

Baron će na jesen krenuti u privatnu školu u Merilendu.

To je bio prvi put u američkoj istoriji da se prva dama nije uselila u Belu kuću zajedno s predsednikom SAD.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.