Sprema se ODMAZDA: Tramp preti Gvatemali zbog migranata!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprema se ODMAZDA: Tramp preti Gvatemali zbog migranata!

Američki predsednik Donald Tramp je Gvatemali zapretio odmazdom jer je njen sud zabranio vladi da potpiše sporazum o azilu sa SAD.

- Gvatemala formira karavane i šalje u SAD veliki broj ljudi, od kojih neki imaju krivični dosije, a odlučila je da prekrši dogovor s nama (SAD) o potpisivanju neophodnog sporazuma o migrantima - naveo je Tramp.

Guatemala, which has been forming Caravans and sending large numbers of people, some with criminal records, to the >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << United States, has decided to break the deal they had with us on signing a necessary Safe Third Agreement. We were ready to go. Now we are looking at the “BAN,”....

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 23, 2019

Tramp smatra, kako je napisao, da "Gvatemala nije bila dobra" i najavio uvođenje mera protiv te zemlje među kojima su carine i taksa na novac koji Gvatemalci zaposleni u SAD šalju rodbini u postojbini.

Međutim, nema dokaza da je vlada Gvatemale imala udela u organizovanju migrantskih karavana ili slanju ljudi u SAD.

Pogledajte rezultate

PROJEKAT "PAKLENI PRESRETAČ" Upoznajte MiG 41, NAJBRŽI VOJNI AVION na svetu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.