Senat odlučio: Donald Tramp NIJE KRIV, ostaje predsednik SAD-a

Izvor: Večernje novosti, 06.Feb.2020, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senat odlučio: Donald Tramp NIJE KRIV, ostaje predsednik SAD-a

Time je okončano suđenje u procesu opoziva američkog predsednika Američki Senat oslobodio je predsednika Donalda Trampa optužbi za zloupotrebu položaja i opstrukciju Kongresa. Time je okončano suđenje u procesu opoziva predsednika Trampa. Senatori su glasali u četiri sata popodne po lokalnom vremenu i to je poslednja uloga koju je trebalo da obave kao porotnici u dvonedeljnom suđenju koje je održano nakon što je Predstavnički dom 18. decembra usvojio dve tačke optužnice protiv predsednika Trampa.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Senat odlučio: Donald Trump ostaje američki predsjednik

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Feb.2020

WASHINGTON - Američki predsjednik Donald Trump je u srijedu na suđenju u Senatu za njegov opoziv, odlukom 52 i 53 od sveukupno 100 senatora, očekivano proglašen nedužnim po dvije točke optužnice...Senatori su se pojedinačno izjašnjavali smatraju li predsjednika krivim, abecednim redom. Trump...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.