Šef komunikacije Bele kuće najavio veliko spremanje

Izvor: N1 televizija, 23.Jul.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef komunikacije Bele kuće najavio "veliko spremanje"

Novi direktor za komunikacije Bele Kuće Entoni Skaramuči (Anthony Scaramucci) obećao je novi početak u timu američkog predsednika i uputio nedvosmislene pretnje onima koji budu govorili za medije bez dozvole.

"Preduzeću spektakularne mere da zaustavim sva ta curenja (informacija)", rekao je Skaramuči za televiziju Fox, dva dana nakon što ga je predsednik SAD Donald Tramp imenovao na mesto šefa za komunikacije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Bele kuće.

Tramp je Skaramučiju direktno nadređen i on njemu lično odgovara.

"Ako curenja ne prestanu, smanjiću broj saradnika jer to nije dobro. Dešavaju se stvari u Beloj kući koje predsednik ne voli i mi ćemo to zaustaviti", rekao je Skaramuči.

Mediji ocenjuju da su promene deo zacrtane misije novog šefa komunikacija pošto je američki predsednik od prvih dana boravka u Beloj kući bio posebno iritiran zbog neprestanog curenja poverljivih informacija, i pošto su saradnici anonimno govorili za medije o unutrašnjim neslaganjima, problemima koordinacije i privatnim razgovorima šefa države.

Skaramuči vodi strategiju komunikacija Trampove administracije, dok je nova glavna portparolka Bele kuće Sara Senders zadužena za svakodnevnu komunikaciju sa medijima.

Ona je na mestu portparolke nasledila Šona Spajsera koji je podneo ostavku. "Dobra vest je da je ovo nov početak za sve. Želim da imam dobre odnose sa tradicionalnim medijima", rekao je Skaramuči.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Novi Trampov šef komunikacija obećao veliko spremanje u svom timu

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jul.2017

Novi direktor za komunikacije Bele Kuće Entoni Skaramuči (Anthony Scaramuči) obećao je danas novi početak u timu američkog predsednika i uputio nedvosmislene pretnje onima koji budu govorili za medije bez dozvole..."Preduzeću spektakularne mere da zaustavim sva ta curenja (informacija)", rekao...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.