Ruski analitičari: Tramp je korektniji od Obame

Izvor: Blic, 31.Jan.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski analitičari: Tramp je korektniji od Obame

Američki predsednik Donald Tramp korektniji je od bišeg šefa Bele kuće Baraka Obame - on Rusiju i Kinu naziva "glavnim suparnicima", a Obama je Kineze i Ruse poredio sa smrtonosnim virusom ebolom, ističu ruski politički analitičari.

- Tramp govori realno. Uostalom, ko još, osim Rusije i Kine, može da se takmiči u ekonomiji, politici i geostrategiji sa SAD - ističe ruski analitičar Aleksandar Domrin.

Tokom prvog Trampovog obraćanja naciji on je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Moskvu i Peking uvrstio među najveće rivale SAD.

- To je priznanje stvarnog stanja. Posle stravične krize i katastrofalnog pada devedesetih godina prošlog veka, Rusija se uzdigla i danas, zajedno sa Kinom i SAD, ubraja se u tri vodeće svetske sile - napominje Domrin.

Ruski mediji napominju da je Tramp insistirao da "se obezbedi moć" SAD i zatražio od Kongresa da odobri novac za modernizaciju vojske i obnovu nuklearnog arsenala, navodi "Sputnjik".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ruski analitičari: Tramp korektniji i objektivniji od Obame

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jan.2018

MOSKVA - Američki predsjednik Donald Tramp korektniji je od bišeg šefa Bijele kuće Baraka Obame - on Rusiju i Kinu naziva "glavnim suparnicima", a Obama je Kineze i Ruse poredio sa smrtonosnim virusom ebolom, ističu ruski politički analitičari..."Tramp govori realno. Uostalom, ko još, osim Rusije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.