PREDSEDNIK TRAMP PORUČIO: 20. januar 2017, dan kada je vlast vraćena narodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2017, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSEDNIK TRAMP PORUČIO: 20. januar 2017, dan kada je vlast vraćena narodu

Položivši zakletvu pred 900.000 ljudi, Tramp je posato 45. predsednik SAD-a

Novi predsednik SAD-a, Donald Tramp poručio je u svom prvpm obraćanju javnosti da su SAD zemlja svih prisutnih.

- Ovo je vaš dan. 20. januar 2017. pamtiće se kao dan kada je narod postao vladar ove zemlje ponovo.

- Mi građani Amerike smo sada u velikom nacionalnom poduhvatu - odredićemo kurs Amerike i sveta za mnogo godina, suočićemo se sa izazovima i teškoćama, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završićemo posao.

Osim toga, Tramp se prethodno zahvalio Baraku i Mišel Obami na pomoći oko predaje vlasti.

- Obezbedićemo dobre poslove za porodice. Imamo jedno srce i jedan dom i zajedničku svetlu budućnost. Decenijama smo obogaćivali inostranu proizvodnju na račun sopstvene. Štitili smo tuđe granice umesto svojih. Jedna za drugom, fabrike su zatvarane, a proizvodnja je odlazila u inostranstvo. Bogastvo srednje klase je nestalo i podeljeno je po drugim zemljama sveta. Sve je to sada prošlost, gledaćemo samo u budućnost - naveo je 45. predsednik SAD.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tramp: Od danas nova vizija vodi SAD, Amerika ponovo prva

Izvor: RTS, 20.Jan.2017

Novi američki predsednik Donald Tramp poručio je u inauguracionom govoru da će od danas nova vizija voditi tu zemlju i da će SAD ponovo biti na prvom mestu i ponovo će početi da pobeđuje. . "Dvadeseti januar 2017. pamtiće...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.