Kandidatura Trampa bila bi samoubistvo za SAD

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 22:29

"Kandidatura Trampa bila bi samoubistvo za SAD"

Niki Hejli rekla je da bi, ukoliko Donald Tramp postane predsednički kandidat republikanca, to bilo "samoubistvo" za SAD.

Nakon nekoliko poraza u američkim saveznim državama od Trampa, Hejli je rekla za Vol strit džurnal da je "ozbiljno zabrinuta" zbog bivšeg predsednika.

Ukazujući na 91 tačku optužnice u četiri slučaja sa kojima se Tramp susreće, Hejli je rekla da je to "možda njegov način preživljavanja da plati svoje pravne troškove i da se izvuče >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz pravne opasnosti, ali da sve to izgleda kao samoubistvo za Sjedinjene Države".

"Moramo da shvatimo da, ukoliko (u Republikanskoj stranci) nemamo nekoga ko može da dobije opšte izbore, onda se povlačimo ka socijalističkoj levici", rekla je ona.

Uprkos kritikama na račun Trampa prethodnih nedelja, Hejli je takođe rekla da je aktuelni predsednik SAD Džozef Bajden opasniji od njegovog prethodnika Donalda Trampa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Kandidatura Trampa bila bi samoubistvo za SAD"

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2024

​VAŠINGTON - Niki Hejli rekla je da bi, ukoliko Donald Tramp postane predsednički kandidat republikanca, to bilo "samoubistvo" za SAD.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.