Kako je Tajson uleteo kod Trampa  Pomislio sam da ću biti mrtav

Izvor: B92, 03.Jun.2020, 09:48

Kako je Tajson uleteo kod Trampa " "Pomislio sam da ću biti mrtav"

Američki pisac Tim O'Brajan ojavio je u svojoj knjizi, između ostalog, jedan događaj u kojem su glavni akteri bili Donald Tramp i Majk Tajson.

Naime, sadašnji predsednik SAD je te 1988. bio finansijski savetnik jednom od najboljih boksera svih vremena.

Takođe, finansirao je njegovu borbu protiv Majkla Spinksa iste godine.

Ipak, Tajson, koji je važio za jako ljubomornog čoveka, mislio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da ga tadašnja supruga Robin Givens vara sa Trampom.

Ovako je to izgledalo:

"Uleteo je u kancelariju i povikao: 'Je*eš li moju ženu?' Sledio sam se. Pomislio sam da ću biti mrtav jer protiv njega niko nije imao šanse. To je svetski prvak i ima ubojito oružje", Trampovo je svedočanstvo koje se našlo u knjizi "TrumpNation".

Podsetimo, slične scene Tajson je imao i sa Majklom Džordanom i Bredom Pitom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JE*EŠ LI MOJU ŽENU?! Tajson zbog ljubomore hteo da ubije PREDSEDNIKA AMERIKE! Tramp: Mislio sam da ću biti MRTAV!

Izvor: Kurir, 03.Jun.2020

Američki pisac Tim O'Brajan otkrio je u svojoj knjizi kako je slavni bokser Majk Tajson jednom prilikom hteo da prebije aktuelnog predsednika Amerike Donalda Trampa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.