Fajnštajn tvrdi: Tramp će uskoro podneti ostavku

Izvor: Blic, 21.Mar.2017, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fajnštajn tvrdi: Tramp će uskoro podneti ostavku

Demokratska senatorka i članica odbora za pravosuđe Dajen Fajnštajn tvrdi da će američki predsednik Donald Tramp uskoro podneti ostavku, prenosi britanski Indipendent.

Kako se navodi, ona je, na protestu održanom u Los Anđelesu, sugerisala da će Tramp pre podneti ostavku nego što će biti prisiljen da ode sa vlasti.

Istovremeno je aludirala da zna više nego što može da kaže u ovom trenutku.

- Znamo da on svakodnevno krši zakon. On očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ima dogovor sa Rusijom. Ima toliko stvari koje on radi, a koje su protivustavne. Kako ćemo da ga svrgnemo? - upitala je Fajnštajn prisutne i ponovila da mnogo ljudi istražuje te slučajeve.

- Mislim da će on sam da ode - rekla je Fajnštajnova.

List podseća da ona nije prva koja je sugerisala da bi Tramp mogao da odluči da podnese ostavku.

Reditelj Majkl Mur, koji je i predvideo da će Tramp osvojiti izbore, pogrešio je u očekivanju da će Tramp dati otkaz još pre inauguracije.

Jedini američki predsednik koji je podneo ostavku je Ričard Nikson, koji je to uradio zbog Votergejt skandala.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠOKANTNA TVRDNJA "Tramp uskoro podnosi ostavku"

Izvor: Blic, 21.Mar.2017

Demokratska senatorka i članica odbora za pravosuđe Dajen Fajnštajn tvrdi da će američki predsednik Donald Tramp uskoro podneti ostavku, prenosi britanski Indipendent...Kako se navodi, ona je, na protestu održanom u Los Anđelesu, sugerisala da će Tramp pre podneti ostavku nego što će biti prisiljen...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.