Izvor: B92, 04.Avg.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donald Tramp prodaje vilu na Karibima, da li ste zainteresovani?

Da li je i vama 28 miliona dolara malo preterana cena za vilu na obali karipskog ostrva St. Martin? Niste jedini.

Naime, američki predsednik Donald Tramp odlučio je da proda svoju predivnu i raskošnu vilu na Karibima, ali izgleda da ju je malo precenio.

Budući da nikome nije palo na pamet da je kupi za 28 miliona dolara, on je spustio cenu za čak 11 mliona, pa je trenutna cena vile 16,9 miliona dolara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Iako se nigde ne pominje Donald Tramp, agencija za nekretnine kaže da je kuća ogromna i nalazi se u prvom redu do plaže. Ima devet soba, bazen koji se greje, fitnes centar i teren za tenis.

“Ova nekretnina je provokativna. Sa tim ko joj je vlasnik dolazi i neželjena pažnja. Svakako svi pričaju o njoj, ali ne vidim ispred nje potencijalne kupce“, kaže Džonatan Šaed, agent za nekretnine u izjavi za “Vašington post“.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp prodaje vilu na Karibima

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2017

Američki predsjednik Donald Tramp odlučio je da proda svoju predivnu i raskošnu vilu na Karibima, ali izgleda da ju je malo precijenio...Budući da nikom nije palo na pamet da je kupi za 28 miliona dolara, on je spustio cijenu za čak 11 miliona, pa je trenutna cijena vile 16,9 miliona dolara...Iako...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.