Izvor: Vesti-online.com, 14.Nov.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donald Tramp je siroče muslimana iz Pakistana?

Pakistanska televizija "Neo News" prenela je vest da je Donald Trump zapravo Pakistanac.

Oni tvrde da je Tramp rođen 1946. godine u Pakistanu kao Davud Ibrahim Kan. Tamo je, prema navodima Neo Newsa, živeo do 1955. godine kada ga je usvojila jedna američka porodica, nakon smrti njegovih pakistanskih roditelja.

Vest je otišla toliko daleko da su čak pokazali i fotografiju "malog Trampa". Vest su preuzeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa Tvitera, što je razljutilo Pakistance koji se pitaju kako je moguće da tako velika televizijska kuća kao izvor uzme post nepoznate osobe na Tviteru, piše Metro.

Donald Tramp je dugo vremena optuživao Baraka Obamu da nije rođen u SAD-u, nego u Keniji, pa mu ova pakistanska vest sigurno nije bila nimalo zabavna.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.