Crnogorski premijer je preživeo susret sa Trampom

Izvor: Mondo, 26.Sep.2018, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorski premijer je "preživeo" susret sa Trampom

Na fotografiji koju je na svom Tviter profilu postavila novinarka Glasa Amerike Margaret Bešir vide se premijer Crne Gore Duško Marković i američki predsednik Donald Tramp u srdačnom razgovoru.

Foto: PROMO/Vlada Crne Gore

Prošle godine crnogorski premijer Duško Marković je bio svetska vest. Ne zbog sebe, nego zbog grubog poteza američkog predsednika Donalda Trampa, koji je Markovića odgurnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako bi sebi napravio prostora.

Tramp i Marković su se danas ponovo sastali na marginama zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Ovog puta, Marković nije strepeo od Trampa.

"Tramp se sa puno entuzijazma pozdravlja sa crnogorskim predsjednikom Duškom Markovićem... kojeg je Tramp gurnuo na NATO događaju prošle godine", napisala je novinarka "Glasa Amerike" Margaret Bešir.

#Trump enthusiastically greets #Montenegro President Dusko Markovic ...who Trump famously pushed aside at a NATO event last year. pic.twitter.com/NyzuWgCGR3

— Margaret Besheer (@mbesheer) September 25, 2018

Iz Vlade Crne Gore je saopšteno da su Marković i Tramp konstatovali da su "Crna Gora i SAD prijatelji i partneri", kao i da se Marković zahvalio Trampu na podršci.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

MARKOVIĆ SE SUSREO SA TRAMPOM: Crna Gora i SAD su prijatelji i partneri (FOTO)

Izvor: Kurir, 26.Sep.2018

Premijer Crne Gore Duško Marković prisustvovao je prijemu koji je za šefove delegacija Generalne skupštine UN priredio predsednik SAD Donald Tramp.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.