Izvor: Blic, 12.Avg.2016, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CNN: Tramp nazvao Obamu osnivačem IS (On to nije)

Televizijske stanice već dugo koriste kajrone, a CNN je toj grafici pridodao elemente analize i komentara pošto se tokom vesti pored natpisa da je Donald Tramp nazvao Baraka Obamu "osnivačem Islamske države" pojavio i natpis u zagradi da on to nije.

Istovremeno, ispod toga piše i "činjenica" (fact check) da je osnivač Islamske države Abu Bakar al Bagdadi.

Republikanski predsednički kandidat >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Donald Tramp optužio je američkog predsednika Baraka Obamu da je osnivač terorističke organizacije Islamska država koja ostavlja pustoš od Bliskog istoka do evropskih gradova.

Foks njuz podseća da je CNN koristio sličnu grafiku u junu kada je Tramp govorio o tome da li Japan treba da ima nuklearno oružje.

"Nikada nisam rekao da Japan treba da ima nuklearno oružje", rekao je Tramp, CNN je dodao u zagradi u kajronu "Jeste".

Prošle nedelje, nakon što je Trampov sin Erik tvrdio da se Tramp izvinio porodici vojnika koji je poginuo u Iraku, CNN je ponovo u kajronu otvorio zagradu u kojoj je pisao "Nije".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CNN:Kajroni sa komentarom za Trampa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2016

Televizijske stanice već dugo koriste kajrone, a CNN je toj grafici pridodao elemente analize i komentara pošto se tokom vesti pored natpisa da je Donald Tramp nazvao Baraka Obamu "osnivačem Islamske države" pojavio i natpis u zagradi da on to nije...Istovremeno, ispod toga piše i "činjenica" (fact...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.