BELA KUĆA POTVRDILA: Putin i Tramp se sastaju u Argentini (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BELA KUĆA POTVRDILA: Putin i Tramp se sastaju u Argentini (VIDEO)

Administracija predsednika SAD potvrdila je da će na marginama samita G20 u Argentini Donald Tramp održati bilateralne pregovore sa ruskim liderom Vladimirom Putinom

Kako je precizirala portparolka Bele kuće Sara Sanders, Tramp će sa Putinom razgovarati o bezbednosti, ali i o pitanju kontrole naoružanja.

Tokom trajanja samita predsednik Tramp će se sastati i sa drugim liderima, najavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Sandersova, između ostalog i sa predsednikom Argnetine, premijerom Japana i nemačkom kancelarkom.

Sastanak sa saudijskim princem Muhamedom bin Salmanom, međutim, nije planiran.

Podsetimo, poslednji put su se Tramp i Putin videli 11. novembra tokom radnog doručka u Parizu za vreme obeležavanja 100. godišnjice od završetka Prvog svetskog rata, ali iako su se rukovali, nisu imali vremena da popričaju.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.