Za Oskara: De Brujne Sam u kući (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Oskara: De Brujne "Sam u kući" (VIDEO)

Belgijski as engleskog prvaka Mančester sitija verno odglumio junaka filmskog hita s početka devedesetih.

Iako je zbog povrede propustio skoro ceo prvi deo sezone, Kevinu de Brujneu (27) nije bilo dosadno. Uveliko je u božićnom raspoloženju, a kako to najbolje i da dokaže nego glumom. Učinio je to za Oskara.

Shvatio je da je on u stvari odrasli Kevin Mekalister, desetogodišnjak koga roditelji zaboravljaju kod kuće kada krenu na praznično putovanje. Dogodovštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dečaka sjajno je glumom izneo Makolej Kalkin i u prvom (1990) i u drugom delu filmskog hita (1992, "Sam u kući 2 - Izgubljen u Njujorku"). Snimljena su još tri nastavka (1997, 2002, 2012), ali u njima nema Kalkina pa kao i da ih nema.

Pogledajte kako je filmskog junaka svog detinjstva odglumio belgijski fudbaler, rođen 1991.

Ah, December... time to sit down and enjoy all those brilliant festive family films

Ain't that right, DeBruyneKev? pic.twitter.com/SVpEl0jf9q— Manchester City (ManCity) December 1, 2018

When you just can't hold in that matchday excitement anymore! pic.twitter.com/RyyvgKnnpC— Manchester City (ManCity) December 8, 2018
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.