Tone Leganes, praznih šaka i kod kuće (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2020, 21:41

Tone Leganes, praznih šaka i kod kuće (video)

Ekipa Leganesa poražena na svom terenu.

Leganes je dočekao Valjadolid u okviru 28. kola španske Primere, a pobedu su odneli gosti.

Bilo je 1:2, gosti su imali veliki deo meča i dva gola prednosti.

Unai je već u 2. minutu uspeo da dovede goste u prednost, Avaziem je napravio grešku kakva se retko viđa, golmanu Kueljaru je želeo da vrati loptu ne znajući da je previše izašao, sve je to iskoristio pomenuti Unai i samo je poslao loptu u mrežu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />U 54. minutu 0:2, strelac prelepog gola bio je Alkaraz koji je levicom smestio loptu u gol.

Pred sam kraj iz penala siguran za domaće bio je Oskar, ali malo za utehu Leganesu koji ima dosta briga do kraja sezone.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

San Mames nije poklekao pred Atletikom

Izvor: RTS, 14.Jun.2020, 16:38

Atletik Bilbao i Atletiko Madrid odigrali 1:1 u meču 28. kola La Lige. . Bilbao je poveo golom Ikera Munijaina u 37. minutu, ali su gosti uzvratili vrlo brzo - dva minuta kasnije. ..Dijego Kosta se našao oči u oči sa golmanom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.