Toliko zgodnih žena na jednom mestu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2012, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toliko zgodnih žena na jednom mestu

Dodela Oskara, pored velike filmske fešte se sa pravom može nazvati i jednom od najvećih modnih revija Holivuda. Više od sat vremena pred početak same ceremonije filmske zvezde počele su da pristižu kako bi crvenim tepihom prošetale svoje odevne kombinacije koje najbolji modni kreatori specijalno izrađuju za ovo priliku.

Najviše je dominirao retro stil, jednostavnost i blještavilo Holivuda, a modni spektakl >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << otvorila je Mišel Vilijams koja se pojavila u prelepoj crvenoj haljini Luja Vitona.

Anđelina Džoli ponovo je pristune ostavila bez daha u dugačkoj crnoj haljini sa dubokim šlicem, kreacija “Ateljea Versaći”, a podjednako su oborile sa nogu i ostale holivudkse dive poput Kameron Dijaz, Natali Portman, Penelope Kruz...

"Artist" i "Hjugo" uzeli po 5 Oskara!

Meril Strip i Žan Dižarden osvojili Oskare za najbolje glumce

Što se odevnih kombinacija tiče, moglo bi se reći da je na sinoćnoj dodeli najprestižnijih filmskih nagrada oživela crno-bela era.

Naravno, nisu se sve zvezde odlučile za crne i bele kombinacije, već se kao i svake godine mogla videti čitava paleta haljina raznih boja....

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.