Sandra Bulok najplaćenija američka glumica

Izvor: Blic, 04.Avg.2010, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Bulok najplaćenija američka glumica

Najplaćenija američka glumica u poslednjih godinu dana je miljenica američke publike Sandra Bulok, objavio je magazin "Forbs".

Ova 47-godišnja zvezda je u periodu od 5. juna 2009. do juna ove godine zaradila 56 miliona dolara, navodi magazin, ističuhi da protekli perod za glumicu nije bio nimalo lak - osvojila je prvog Oskara, ali se istovremeno razvela.

Za Bulokovom sledi Riz Viderspun, koja je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iako je na velikom ekranu nije bilo od 2008. godine, u proteklom periodu zaradila 32 miliona dolara.

Na trećem mestu je, sa neznatno manjom zaradom, Kameron Dijaz, čijem su finansijskom uspehu doprineli filmovi koje je snimila sa Tomom Kruzom i učešće u filmu "Šrek", preneo Itar -tas s.

U prvoj petorci su i dve junakinje kultnih američkih serija - "Prijatelji" i "Seks i grad" - Dženifer Eniston sa zaradom od 27 miliona dolara i Sara Džesika Parker sa 25 miliona dolara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.