Pogledajte pse koji bi trebalo da dobiju Oskara

Izvor: Blic, 15.Jan.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte pse koji bi trebalo da dobiju "Oskara"

Iako su u filmovima pokazali zavidnu glumu, ova dva psa neće otići kući sa "Oskar" nagradom, ali kako prenosi "Dejli Mejl", ova dva psa biće nominovana za nagradu "Golden Kolar", prvu koja se dodeljuje psima. Kozmo i Ugi poziraju pred fotografom

Nova nagrada koja se uvodi "Golder Kolar" (Zlatni okovratnik), dodeljivaće se za tri najbolje pseće uloge u filmu, i dve na televiziji.

Ugi je zvezda filma "The Artist" koji ume da se pretvara da je mrtav, da pokriva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lice šapom, galopira i još mnogo toga, jedan od pasa koji će možda dobiti ovu nagradu.

On se pojavio na konferenciji za štampu povodom filma sa glumicom An Miler, i zadivio novinare.Kozmo, pas iz filma "Beginners" takođe je jedan od kandidata za prestižnu nagradu.

Pogledajte video i procenite da li zaslužuju nagrade.

Povezane vesti: Otkriven plakat za 84. dodelu Oskara Vanesa Redgrejv primila počasnog Oskara u Londonu Šest Oskara za film "The Hurt Locker" Bivši supružnici vode glavnu bitku

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pogledajte pse koji bi trebalo da dobiju Oskara VIDEO

Izvor: medio.rs, 15.Jan.2012

Iako su u filmovima pokazali zavidnu glumu, ova dva psa neće otići kući sa "Oskar" nagradom, ali kako prenosi "Dejli Mejl", ova dva psa biće nominovana za nagradu "Golden Kolar", prvu koja se dodeljuje psima.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.