Počelo glasanje za    „Oskar  popularnosti“

Izvor: Blic, 12.Dec.2010, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo glasanje za „Oskar popularnosti“

BEOGRAD - Glasanje za „Oskar popularnosti“ 2010. časopisa „Puls“ počelo je 7. decembra i publika će naredna dva meseca, tačnije do 31. januara, imati priliku da glasa za najpopularnije pevače, glumce, sportiste, ličnosti koje su obeležile godinu.

Zahvaljujući magazinu "Puls”, „Oskar popularnosti" se prošle godine vratio na velika vrata javne scene Srbije, ali i regiona. Na svečanoj dodeli 1. februara u "Sava centru”, kao i prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godine, videćemo pobednike u 18 kategorija, ali i mnogobrojne zvezde iz javnog i kulturnog života.

Prošle godine na sceni „Sava centra" bilo je oko 100 slavnih ličnosti, među kojima i nominovani i dobitnici „Oskara popularnosti": Jelena Janković, Radomir Antić, koji je specijalno zbog te večeri doputovao iz Madrida, Severina, grupa „Van Gog", Vlado Georgiev, Sergej Ćetković, Miroslav Ilić, Ognjen Amidžić, Milan Gutović, zvezde „Granda", Mirjana Karanović, Gorica i Dragan iz „Dizanja", Saša Lošić, Boris Novković i mnogi drugi. Tu su bili i oni koji fizički nisu mogli da prisustvuju: preko video linka oskarovskoj publici obratila se Lepa Brena, koja je imala koncert u Sloveniji, a svoju video poruku za fanove snimili su Novak Đoković, koji je bio na turniru u Australiji, i Sloboda Mićalović, koja je baš tih dana bila u porodilištu. Finalistima i pobednicima podršku su na sceni su pružili: Tanja Bošković, Anica Dobra, Rambo Amadeus, Sergej Trifunović, Pilerovi, pobednik Guče – orkestar Dejana Petrovića, Vanja Grbić, „Siti dens studio", kao i već legendarna lica iz javnog života: Jova Radovanović, Biljana Ristić, Luna Lu, Lokica Stefanović, Dragana Katić, Big Lale, Zoran Modli, braća Jelić iz „YU grupe"" Kad se još uzmu u obzir voditelji Ivana Zarić i Vlada Aleksić, reklo bi se da malo ko te večeri nije bio na dodeli „Oskara popularnosti".

Gužva u bekstejdžu

Slede dva uzbudljiva meseca, a prvi glasovi se već prebrojavaju. Kada se samo setim prošlogodišnje euforije koja je vladala u bekstejdžu: Rambo Amades je jurio da nađe peglu, Severina, Luna Lu i Lokica su u hodniku uvežbale plesnu tačku, a Neda Ukraden brinula nad svojom bundom - kaže Aleksandar Đuričić, glavni urednik magazina "Puls”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Počelo glasanje za “Oskar popularnosti”

Izvor: CrveniTepih.com, 13.Dec.2010, 01:41

Glasanje za „Oskar popularnosti“ 2010. časopisa „Puls“ počelo je 7. decembra i publika će naredna dva meseca, tačnije do 31. januara, imati priliku da glasa za najpopularnije pevače, glumce, sportiste, ličnosti koje su obeležile godinu. Zahvaljujući magazinu “Puls”, „Oskar popularnosti“...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.