Izvor: Blic, 24.Okt.2023, 16:03

MILOŠ BIKOVIĆ U TRCI ZA RUSKOG "OSKARA": Snimao je u svemiru, a sada je nominovan za najboljeg glumca

U Moskvi su danas objavljene nominacije za nacionalnu filmsku nagradu Zlatni orao koju mnogi nazivaju ruskim Oskarom. Među nominovanima je srpski glumac Miloš Biković. U konkurenciji za nagrade nalazi se 38 filmova.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013,   Moskva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lepe vesti iz Rusije: Miloš Biković u trci za OSKARA, a evo kada pada odluka o pobedniku

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023

Nominovan je za najboljeg glumca...U Moskvi su danas objavljene nominacije za nacionalnu filmsku nagradu Zlatni orao koju mnogi nazivaju ruskim Oskarom...Među nominovanima je srpski glumac Miloš Biković, a u konkurenciji za nagrade nalazi se 38 filmova...Biković je nominovan za najboljeg glumca...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Miloš Biković u trci za ruskog "Oskara"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2023

U Moskvi su danas objavljene nominacije za nacionalnu filmsku nagradu "Zlatni orao" koju mnogi nazivaju ruskim Oskarom, a među nominovanima je srpski glumac Miloš Biković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.