Loreta Lin operisala koleno i otkazala koncerte

Izvor: Blic, 09.Avg.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loreta Lin operisala koleno i otkazala koncerte

Kantri ikona Loreta Lin morala je da otkaže nekoliko koncerata zakazanih za avgust kako bi se oporavila od operacije kolen.

Lin, 76, je u saopštenju navela da je ''tužna" što je prinuđena da otkaže koncerte, ali da su joj lekari rekli ''da mora da poštedi koleno neko vreme".

Sledeći koncert Lorete Lin očekuje se 3. septembra na njenom ranču u Tenesiju.

Američka kantri muzičarka rođena je u rudarskoj porodici u Kentakiju i poznata je po svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << autobiografskoj pesmi ''Coal Miner's Daughter" (Rudareva kći).

Lin je u istoimenom filmu glumila Sisi Spejsek i za tu ulogu je dobila Oskara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KANTRI ZVEZDA LORETA LIN OPERISALA KOLENO

Izvor: Kurir, 09.Avg.2011

NEŠVIL - Kantri ikona Loreta Lin morala je da otkaže nekoliko koncerata zakazanih za avgust kako bi se oporavila od operacije kolena...Lin (76) je navela da je ''tužna" što je prinuđena da otkaže koncerte, ali da su joj lekari rekli da "mora da poštedi koleno neko vreme"...Sledeći koncert Lorete...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.