Hejli Stajnfild je nova uspavana lepotica

Izvor: Blic, 31.Mar.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hejli Stajnfild je nova uspavana lepotica

Simpatična brineta će ove godine biti u centru filmske adaptacije onoga što se smatra klasičnom bajkom svih vremena.

Glumica Hejli Stajnfild (14) uskoro će postati princeza jer je izabrana za glavnu ulogu u rimejku Diznijeve priče "Uspavana lepotica”.

Mlađana Hejli će ispričati priču iz perspektive njenog lika, podsećajući na umekšanu verziju zapleta poput onog u filmu "Inception” u kojij će morati da nađe izlaz iz stogodišnjeg sna u koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bačena magijom.

Iako veoma mlada, ovo je već druga velika uloga glumice koja je nominovana za Oskara za ulogu Meti Ros u velikom filmskom hitu "True Gift” braće Koen.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hejli Stajnfild je nova uspavana lepotica

Izvor: S media, 31.Mar.2011

Mlada glumica u adaptacije jedne od najpopularnijih bajki svih vremena. Radnja filma biće priča iz ugla uspavane lepotice. Ova glumica je već bila nominovana za Oskara, očekuje se da briljira....Hejli Stajnfild odigraće glavnu ulogu u rimejku Diznijeve "Uspavane lepotice"...Natali Portman: Srednjovekovna...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.