Film Noćne hronike od sutra u bioskopima

Izvor: Story, 11.Mar.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film Noćne hronike od sutra u bioskopima

Film Noćne hronike (Nightcrawler), reditelja Dena Gilroja, pravo sa Festa stiže u domaće bioskope. Od sutra,12. marta publika će imati priliku da pogleda ovo zanimljivo filmsko ostvarenje.

Foto: Promo

Iako je ovaj film Gilrojev prvenac, on je uspeo da pobere samo najbolje kritike. Na Rotten Tomatoesu, internet agregatoru, kritike Noćne hronike imaju čak 95 posto pozitivnih prikaza, a prosečna ocena je 8,9 od mogućih 10. Takođe, film >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je bio nominovan i za Oskara za najbolji originalni scenario.

U filmu glavnu ulogu Luisa Lua Bluma tumači Džek Gilenhal koga su kritičari i publika nakon ovog krimi ostvarenja uporedili sa Robertom De Nirom u mlađim danima.



Svake noći, dok grad spava, ekipe naoružane brzim automobilima, skupim kamerama i policijskim radio stanicama kruže područjem Los Anđelesa u potrazi za pričama. Ti slobodnjaci, poznati kao noćni hroničari, idu u lov na sudare, požare, ubistva i ostale nezgode i nesreće u nadi da će prodati reportaže lokalnim TV stanicama. Poput kuglice flipera jure s jednog mesta zločina na drugo, motivisani jednačinom koja pretvara kriminal i žrtve u dolare i cente.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Film “Nightcrawler” od danas u bioskopima!

Izvor: ItRešenja.com, 12.Mar.2015, 11:34

Pravo sa Festa u domaće bioskope danas dolazi neo-noar film „Noćne hronike“ (Nightcrawler). „Noćne hronike“ su rediteljski debi Dena Gilroja. Iako Gilrojev prvenac ovaj film je pobrao samo najbolje kritike. Na Rotten Tomatoes-u, internet agregatoru kritika „Noćne hronike“ imaju čak 95...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.