En i Džejms: Mjuzikalni Oskar! (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Feb.2011, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

En i Džejms: Mjuzikalni Oskar! (VIDEO)

Za ovogodišnju ceremoniju dodele Oskara glumci En Hatavej i Džejms Franko spremaju specijalan nastup tokom kojeg će izvesti scene iz mjuzikla Evita i Briljantin na, kako tvrde, urnebesno smešan način!

Glumci En Hetavej i Džejms Franko koji će ove godine biti u ulozi voditelja Oskara, za ovo posebno važno veče spremaju se na potpuno drugačiji način. Oni su, naime, odlučili da obraduju sve >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svoje ugledne goste i jedinstvenim nastupom tokom kojeg će odati počast čuvenim mjuziklima Briljantin i Evita, tako da poslednje dane pred veliki šou provode grozničavo vežbajući plesne korake, ali i spremajući se za sve neprilike do kojih bi moglo da dođe tokom revijalnog dela programa.

Pripreme za Oskar(a)! (FOTO)

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

(Story)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.