Dženifer Lorens se oprašta od serijala Igre gladi

Izvor: Blic, 01.Nov.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lorens se oprašta od serijala 'Igre gladi'

Dženifer Lorens se oprašta od neverovatno popularne franšize "Igre gladi", koja je od nje napravila mega zvezda i retku holivudsku akcionu heroinu, prenosi AFP.

Ona u poslednjem delu "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2" koji će se u bioskopima naći od druge polovine novembra, glumi Ketnis Everdin koja vodi pobunjenike u borbi protiv nepravde u njihovom distopijskom svetu.

To je poslednje poglavlje veoma uspešne sage koja je Lorensovu vinula u glumački vrh i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << proslavila je.

Ona je dobila Oskara 2013. godine za najbolju žensku ulogu u filmu "Playbook", ali i status jedne od najplaćenijih glumica.

- Mislim da će biti prilično bizarno kada film napokon izadje, a sve je spremno za to. Ovaj film je bio moj život toliko godina - rekla je ona.

U pretposlednjem delu "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1" iz 2014. Ketnis se nije samo borila za svoj život, već je postala simbol revolucije, a u poslednjem filmu ona vodi pobunu protiv totalitarne vlasti Distrikta 13.

Ketnis se sada mora nositi sa emocionalnom nestabilnošću njenog poštovaoca Pita (Džoš Hučerson) dok i dalje uživa podršku drugog muškarca u svom životu, njenog najboljeg druga Gejla kojeg igra Lajam Hemsvort.

Serijal je rađen po istoimenoj tinejdžerskoj noveli Suzan Kolins.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.