Čelsi od gotovog napravio veresiju

Izvor: B92, 17.Jan.2013, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi od gotovog napravio veresiju

Fudbaleri Čelsija i Sauthemptona odigrali su nerešeno 2:2 (2:0) u zaostaloj utakmici 17. kola engleske Premijer lige.

Posle prvog poluvremena 'Plavci' su vodili sa 2:0 i tada se činilo da će rutinski doći do pobede. Prvi gol postigao je Demba Ba u 25. minutu, koji se dobro snašao nakon što se lopta odbila od Oskara posle centaršuta Aspilikuete. Na isteku prvog poluvremena Eden Azar je duplirao prednost, nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u mrežu poslao odbitak posle stative Ramiresa.

Međutim, ’Sveci’ se nisu predavali – rezervista Riki Lambertn u 58. minutu, samo tri minuta nakon što je ušao u igru, postiže gol glavom posle ubacivanja Klajna.

Čelsi je potom imao dve odlične šanse preko Be i Lamparda, u 75. minutu Džejson Pančion šalje loptu lepim poluvolejom u mrežu za 2:2. Do kraja je najbolju šansu imao Tores, koji je u 79. minutu zamenio Lamparda, ali Čelsi je nastavio da rasipa bodove.

Srpski reprezentativac Branislav Ivanović presedeo je ceo meč na klupi domaćeg tima.

Ekipa Rafe Benitesa trenutno je treća na tabeli Premijer lige sa 42 boda, a Sauthempton je 15. sa 22.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Premijer: Čelsi ispustio pobjedu

Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Jan.2013

U zaostaloj utakmici engleske Premijer lige Čelsi i Sautempton su na Stamford Birdžu podijelili bodove. Domaći su na poluvremenu imali dva gola prednosti, ali su gosti, koji se bore za opstanak, hrabrom igrom u nastavku stigli do izjednačenja i velikog boda. Prvi gol postigao je Demba Ba u 25....

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.