Beogradski aerodrom dobio Oskara! (FOTO)

Izvor: Mondo, 18.Nov.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski aerodrom dobio Oskara! (FOTO)

Da li ste koristili aerodrom Nikola Tesla u Beogradu? Ne znamo vaše utiske, ali taj aerodrom samo niže uspehe...

Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" dobio je nacionalnu nagradu za poslovnu izvrsnost "Oskar kvaliteta" za partnerstvo i resurse i za poslovne rezultate u kategoriji javnog sektora.

Nagradu, koja se dodeljuje za vrhunske rezultate postignute u razvoju i unapređenju organizacione i poslovne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izvrsnosti i konkurentnosti, primio je u ime kompanije vršilac dužnosti generalnog direktora Saša Vlaisavljević.

"Nagrada Oskar kvaliteta za beogradski aerodrom još jedna je potvrda dobrog i kvalitetnog poslovanja. Četiri meseca zaredom beležimo apsolutno povećanje mesečnog broja putnika", izjavio je Vlaisavljević.

Pogledajte foto galeriju:

Povećanje od devet odsto putnika u oktobru i 15 odsto veći promet robe su podaci koji, kako kaže, dovoljno govore.

"Neto dobit u prvih devet meseci veća je za 13 odsto u odnosu na isti period prošle godine i očekujemo još jednu rekordnu godinu u svim segmentima poslovanja. Kvalitet usluge za Aerodrom Nikola Tesla Beograd je prioritet, pa je i ova nagrada meni izuzetno draga", izjavio je Vlaisavljević.

Nacionalnu nagradu za poslovnu izvrsnost "Oskar kvaliteta 2016" po 22. put organizovale su Privredna komora Srbije i Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede, povodom Svetskog dana kvaliteta.

Da li ste koristili aerodrom Nikola Tesla u Beogradu? Kakvi su vaši utisci, pišite nam u komentarima...

Pročitajte i ovo:

Najbolji i najgori aerodromi

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

„Nikoli Tesli“ dodeljen „Oskar kvaliteta“ u kategoriji javnog sektora

Izvor: TangoSix.rs, 18.Nov.2016

Beogradski aerodrom dobio je nacionalnu nagradu „Oskar kvaliteta“ za partnerstvo, resurse i za poslovne rezultate u kategoriji javnog sektora koja je u ime preduzeća uručena v.d. generalnom direktoru, Saši Vlaisavljeviću, saopštio je „Nikola Tesla“..– Nagrada Oskar kvaliteta za beogradski...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.