Zekavica 19. na Bohemia turu

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Sep.2013, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zekavica 19. na "Bohemia turu"

PRAG - Jovan Zekavica, reprezentativac čačanskog Borca završio je trku kategorije 2.2 “Bohemia tur” u Češkoj na 19. mestu.
Pobedio je Austrijanac Benetseder ispred Slovenca Dejana Bajta i Čeha Polnickog. Staza je bila 161 km od Čeških Buđovica do Praga a od 108 biciklista na startu, 76 je stiglo do cilja.


- Naši reprezentativci, Ivan Stević iz Tušnada, Miloš Borisavljević i CCN Metalca, Marko Dalinović i Jovan Zekavica iz čačanskog Borca su se i pored hladnog vremena, “uspavali” na startu u propustili  rani beg – kaže selektor Radiša Čubrić.-  Otišla je posle 20 km grupa od petnaestak biciklista bez ijednog našeg takmičara a nisu opravdanje niti nekoliko defkata koje smo imali a niti...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borisavljević peti u Pragu

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Sep.2013

PRAG - Miloš Borisavljević, reprezentativac CCN Metalca osvojio je sjajno peto mesto u trci “Nagrada Praga” na kružnoj stazi od 80 km oko Strahova i nacionalnog stadiona u Pragu.. . .- Borisavljević je bio u begu sa još desetoricom biciklista – kaže Radiša Čubrić, selektor reprezentacije....

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.