Za najmlađe trostav vazdušnom puškom

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Jan.2014, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za najmlađe trostav vazdušnom puškom

NOVI SAD - Da bi se popunila praznina u trenažnom prosesu sa najmlađim strelcima kada je u pitanju (skup i vremenski ograničen) rad malokalibarskim (MK) oružjem, valja uvesti u redovan program streljačke organizacije takmičenje vazdušnom puškom u trostavu. Ovo je predložio na drugom „Naučnom seminaru u streljaštvu“ u organizaciji družine „Novi Sad 1790“ i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu direktor novosadske streljačke družine, najstarijeg kolektiva na našim prostorima, reprezentativac Dragan Marković:


- Koristeći iskustva iz streljački razvijenih zemalja  Evrope, Južne Amerike, ali i iz SAD možemo mnogo da dobijemo uvođenjem ove discipline – naglasio je Marković.- Dijabole...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.