Vremenski uslovi nisu omeli iskusne modelare

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Jun.2016, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenski uslovi nisu omeli iskusne modelare

SOMBOR - U organizaciji aerokluba “Sombor“ iz Sombora održan je jubilarni 20. Bačka kup 2016. u klasama F1A,B,C i H u nedelju 12.06.2016.godine na terenu u neposrednoj blizini salaša Rančevo severnozapadno od Sombora.

„Meteorološki uslovi u poslednjih mesec dana ne idu na ruko organizatorima modelarskih takmičenja. Iz tih razloga morali smo pomeriti ovo takmičenje za nedelju dana u odnosu na sportskim kalendarom predviđeni datum. Pa ni toga dana, kada je takmičenje održano, nisu uslovi bili idealni.
Prethodno veče palo je 25-30 litara/m2 kiše te je na dan takmičenja bila velika vlažnost vazduha, vrlo malo sunca, niska kumulusna oblačnost sa slabim usponim strujanjima. Ovo vreme je bilo idealno samo...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.