Vikend naučne zabave za sve uzraste

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Dec.2016, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikend naučne zabave za sve uzraste

BEOGRAD - Festival nauke tokom predstojećeg vikenda sprema veliko naučno slavlje na Beogradskom sajmu, a za najbolji porodični provod biće zaduženo više od 650 naučnika i naučnih demonstratora iz cele Evrope.


Uz brojna naučne eksperimente, postavke za razmišljanje i spektakularne šou, ovogodišnji Festival nauke svečano je otvoren u četvrtak, 15. decembra. Nakon dva dana naučne zabave rezervisane prvenstveno za školske posete, festivalska subota i nedelja proteći će u znaku porodičnih druženja i izazivanja radoznalaca koji od nauke očekuju samo iskustvo za čistu desetku! Za to će se pobrinuti kako festivalski gosti iz inostranstva, tako i domaće naučne snage iz čak 62 naučne i obrazovne institucije...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.