Vesti u Adligatu: Potpisivanje protokola o saradnji

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Okt.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesti u Adligatu: Potpisivanje protokola o saradnji

BEOGRAD - Udruženje za kulturu, umetnost i međunarodnu saradnju „Adligat“ u okviru kojeg rade Muzej knjige i putovanja i Muzej srpske književnosti potpisalo je protokole o saradnji sa Maticom iseljenika Srbije i Vizantološkim institutom SANU.


Protokol o saradnji sa Vizantološkim institutom SANU koji je u ime instituta potpisao njegov direktor, akademik Ljubomir Maksimović, olakšaće saradnju dveju institucija na podrobnijem izučavanju srpskih srednjovekovnih dokumenata.

Protokol o saradnji sa Maticom iseljenika potpisao je predsednik Miodrag Jakšić, koji je ovom prilikom uputio Adligatu prvu donaciju knjiga pisaca iz rasejanja. Matica iseljenika će podržati aktivnosti Adligata donacijama publikacija...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.