Udovičić preuzeo dužnost od Alise Marić

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Sep.2013, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić preuzeo dužnost od Alise Marić

BEOGRAD - Vanja Udovičić, novi ministar omladine i sporta preuzeo je dužnost. U Ministarstvu omladine i sporta dočekala ga je dosadaši ministar Alisa Marić, koja je prilikom primopredaje dužnosti upoznala novog prvog čoveka srpskog sporta sa obavezama koje ga očekuju.


Tom prilikom Vanja Udovičić izjavio je da nije vreme za velike reči, već za dela:
- Pred svima nama je veliki posao. Svestan sam da neće biti ni malo lako i da će biti mnogo izazova. Osećam veliku obavezu da pomognem svojoj državi, a kao sportista znam da se na kraju računa samo rezultat -  rekao je ministar, proslavljeni vaterpolista Vanja Udovičić.
Izvor: Kuća dobrih vesti
Ministarstvo omladine i sportaVanja UdovičićAlisa...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Vanja Udovičić želi pobede i u novoj ulozi

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2013

Novi ministar omladine i sporta preuzeo dužnost od Alise Marić. ..Čeka ga veliki posao: Alisa Marić je predala dužnost Vanji Udovičiću.. ..Vanja Udovičić, novi ministar omladine i sporta preuzeo je dužnost. U Ministarstvu omladine i sporta dočekala ga je dosadaši ministar Alisa Marić, koja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.