Turističke prognoze za 2018: U znaku neobičnih putovanja

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Mar.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turističke prognoze za 2018: U znaku neobičnih putovanja

BEOGRAD - Lonely Planet predviđa da će u 2018. godini putnici sve više tragati za manje popularnim gradovima, mirnim odmorom u prirodi, putovanjima iznenađenja, ali i destinacijama na kojima će upoznati srodnu dušu… Aktuelna je i upotreba novih tehnologija – virtuelne realnosti i dronova, koji će zameniti štapove za selfi.

 
Digitalni detoks
 
Ove godine će velness, joga, različiti tretmani i masaže „pozivati na zen“, pružajući utočiše ljudima koji žele da pobegnu od svakodnevnih stresova i 24-časovne izloženosti informacijama. Stručno vođeni šumski wellness uskoro će biti najbolji način kako da provedete vikend, dok će „tihi spa“ (razgovor nije dozvoljen!) umiriti...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.